3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

9 gün boyunca oto şov var!

Mersin Otomobil ve Ticari Araçlar Fuarı'na (MOF) geri sayım sürüyor. 9 gün sürecek olan fuarla birlikte dünyanın önde gelen markaları, 2009 model otomobillerini Mersin'de meraklısının beğenisine sunacak.

Fuarla ilgili olarak açıklamalarda bulunan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan fuarın bu yıl da otomobil sektörünün nabzını tutacağını söyledi. Fuarla birlikte başta otomobil olmak üzere tüm motorlu araç tutkunlarının Mersin'de bir araya geleceğine dikkat çeken Aşut, böylelikle de kentin oldukça hareketli günler yaşayacağını savundu. Aşut, "Bu yıl da çeşitli etkinliklerin düzenleneceği MOF-2008, 9 gün süreyle bölgede ilgi odağı olacak. Fuarda sergilenecek ürünler arasında binek ve ticari araçlar, yan sanayi, aksesuarlar, motosiklet, garaj ekipmanları, servis ve bakım ekipmanları yer alıyor" dedi.

MTSO, Mersin Otomobil Yetkili Satıcıları Derneği (MODER), Otomobil Distribütörleri Derneği (ODD) ve Forza Fuarcılık tarafından ortaklaşa organize edilecek olan fuar, 29 Kasım-7 Aralık 2008 tarihleri arasında Yenişehir Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

BSM, Daihatsu, SSangyong, Toyota, Fiat, Ford, Cheyr, BMW, Skoda, Peugeot, Renault, Dacia, Hyundai, Isuzu ve Volkswagen gibi dünyaca ünlü markaların katılacağı fuarda 2009 model araçlar da görücüye çıkacak. Organizasyonda ayrıca oto boyası, lastik, karbüratör, hidrolik, otomasyon alanlarında faaliyet gösteren firmalar da stantlarında ürünlerini sergileyecek.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 21:21:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?