5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

ABD'liler Atakent'e hayran kaldı

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı turistik Atakent beldesindeki eğlence mekanlarında düzenlenen programlarına katılan Amerikalılar Atakent'e hayran kaldıklarını söylediler.

Atakent beldesinin Antalya, Alanya, Çeşme, Bodrum gibi ünlü turizm yerlerini aratmadığını belirten Belediye Başkanı Hasan Uslu, "Gelen yerli ve yabancı turistler ile yazlıkçılarla yazın nüfusu 150 bine ulaşan beldemizdeki eğlence yerlerinde düzenlenen etkinliklerle tatilcilerimiz, gece geç saatlere kadar doyasıya eğleniyor. Gündüz deniz, kum ve güneşi eğlence ile birleştirilen plajlarda, geceleri ise eğlencede sınır tanımıyor" dedi.

Atakent La-Barra Beach Club işletmecileri Sinan Şakar ve Kafur Candan, yabancı turistlerin Atakent Beldesinde tatil yapmalarının turizm adına önemli bir adım olduğunu ifade ederek, "Eğlence sektörüne yeni bir anlayış getirmek amacıyla bin kişiyi alabilecek kapasitedeki açık hava mekanını hizmete bu yıl açtık. Beldeye gelen insanlar denize girip kumsalda dinlenmelerinin yanında eğlenmeye de ihtiyaç duyuyor. Biz de beldeye gelen tatilcilerin memnun bir şekilde ayrılmalarını sağlamak amacıyla Atakent'i turistik bir eğlence mekanı haline de getirme çabası içerisinde bu mekanımızı hizmete açtık" diye konuştular.

Atakent La-Barra Beach Club'a tercih eden Amerikalı turistler ise, "Atakent denizi, kumu ile gündüz ayrı güzel, eğlence mekanları da çok hareketli. Biz Amerika'dan geliyoruz. Burayı çok sevdik. Türkler çok sıcakkanlı ve misafirperverler" şeklinde konuştular.
 

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2009 Çarşamba 11:25:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?