2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Abdulkerim Durmaz'la yollar ayrıldı

TFF 2. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, teknik direktör Abdulkerim Durmaz ile yollarını ayırdı. Kulüp Başkanlığı'na ise daha önce başkan vekili olan Hüseyin Çalışkan getirildi.

Sezonu hedeften uzakta tamamladıktan sonra Haziran ayı içerisinde genel kurula gitmesi beklenen Mersin İdmanyurdu'nda, Vali Hüseyin Aksoy ve Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ın görüşleri doğrultusunda mevcut yönetimin devam etmesi kararlaştırıldı.

Bu gelişme doğrultusunda toplanan yönetim kurulu ilk olarak başkanvekili olarak görevi yürüten Hüseyin Çalışkan'a başkanlık görevini teslim ederken, yönetim içerisindeki diğer görev dağılımlarının ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceği öğrenildi.

Konuyla ilgili kulüp binasında düzenlenen toplantıda konuşan Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan, 2009 yılı Ocak ayında yapılacak genel kurula kadar başkanlığı kendisinin yürüteceğini, diğer görevlerin dağılımının ise önümüzdeki günlerde yapılacağını belirtti. Çalışkan, "Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın görüşleri doğrultusunda alınan bu kararın camiamıza başarılar getirmesini umuyorum" dedi.

Öte yandan teknik heyetin yanı sıra kaleci Candan Genç, kaleci antrenörü Hakan Bayık ve futbolcu Abdullah Apak ile de yollarını ayırdıklarını ifade eden Başkan Çalışkan, "Abdülkerim Durmaz ve ekibine sonsuz teşekkür ediyoruz. Yeni teknik kadro ve takviye futbolcu için görüşmelerimiz sürüyor. İhtiyaç duyulan mevkilere gerekli takviyeler yapılacaktır" diye konuştu.

Alınacak futbolcunun öncelikle karakterinin göz önünde bulundurulacağını dile getiren Çalışkan, "Biz sadece futbol oynayan birilerini değil aynı zamanda camiamızın saygınlığına gölge düşürmeyecek futbolcuları bu takıma kazandırmak istiyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2008 Pazartesi 17:13:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?