9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

'Acele koli' hizmeti başladı

PTT Genel Müdürlüğü, 6 ilde verdiği kapıdan kapıya teslim (Alo-Post) hizmetini Ankara, İzmir, İstanbul, Kocaeli, Konya ve Bursa'dan sonra 20 ilde daha vatandaşların hizmetine sunmaya başladı.

Mersin PTT Başmüdürü Hasan Sarı, yaptığı açıklamada, PTT'nin çağdaş hizmet vermeyi ilke edindiğini belirterek, "Sizlere sunduğumuz hizmet yelpazesini daha da genişleterek, daha geniş kitlelerin, hizmetlerimizden faydalanmasını sağlama gayretiyle Mersin'de de 'Acele Koli' hizmetini vermeye başladık" dedi. PTT'nin haberleşme ve finansal hizmetler konusunda yurt çapında vatandaşlara sunduğu hizmetlerin yanında koli-kargo hizmetlerinde de her geçen gün daha modern ve çağdaş atılımları sürdüreceğinin altını çizen Sarı, "Kapıdan Kapıya Teslim Servisi sayesinde, mektup veya koli olarak verilen her gönderi adresten teslim alınıp, belediye sınırları içerisinde alıcılarına 4 saatte teslim edilmektedir. 'Alo 169' ile telefonla veya 'alopost.ptt.gov.tr' adresinde internet üzerinden sipariş verebilmek de mümkündür" şeklinde konuştu.

Sarı, bu hizmetlerin 07.00 ile 23.00 saatleri arasında sunulacağını ifade ederek, koli ücretinin 1 kilograma kadar 4 YTL, ilave her kilogram için 1.5 YTL olduğunu da sözlerine ekledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2007 Cuma 11:34:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?