9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Adliye önünde silahlı saldırı

Mersin'de bir kişi, adliye bahçesinde karşılaştığı hasımlarına kurşun yağdırdı. Olayda, silahlı saldırıya uğrayan 2 kardeş yara almadan kurtulurken, tesadüfen adliye bahçesinde bulunan 1 kişi göğsünden vurularak ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye, dün Mersin Otogarı'nda meydana gelen ve 1 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan büfeci kavgasının şüphelileri, bugün adliyeye çıkarıldı. Şüphelilerin yakınları olan H.A., M.A. ve M.G. de (22), yakınlarının duruşmasını takip etmek üzere geldikleri adliyede, daha önceden aralarında husumet bulunan Ü.S. ve C.S. kardeşlerle karşılaştı. İki taraf arasında adliye bahçesinde yaşanan tartışma sırasında M.A., üzerinde taşıdığı tabancasını çıkararak Ü.S. ve C.S.'nın üzerine rastgele ateş açtı.

Olayda, saldırıya uğrayan kardeşler yara almadan kurtulurken, tesadüfen adliye bahçesinde bulunan Tamer Öğür (35), göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Yaralı, aşırı kan kaybettiği için yakındaki bir taksi ile Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, silahıyla birlikte kaçan şüpheli M.A., polisin sıkı takibi sonucu Mersin Tren Garı içerisinde vagonların arasında yakalandı. Şüphelinin kaçarken rayların üzerine attığı suç aleti tabanca da bulunarak el konuldu. Ameliyata alınan yaralının sağlık durumunun ağır olduğu belirtilirken, soruşturmanın devam ettiği, olayla ilgili 3 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2007 Perşembe 18:13:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?