4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Adobe'den işadamlarına jest

ADOBE'DEN İŞADAMLARINA JEST

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Reklamcılar, Matbaacılar, Halkla İlişkiler ve İletişim Hizmetleri Meslek Komitesi tarafından Türkiye'de ilk defa hayata geçirilen; 'Lisanslama Destek Paketi Projesi'ne ilk destek Adobe Türkiye'den geldi. Yapılan anlaşma kapsamında Mersinli firmalara, Adobe ürünleri yüzde 25 indirimli ve taksitle alma fırsatı sunulacak.

Proje kapsamında MTSO Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen tanıtım etkinliğineyse; MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, Meclis Başkanı Faik Burakgazi, Komite Başkanı Mehmet Ali Yelkovan, Adobe Türkiye Telif Hakları Müdürü Semih Sağlam ve Adobe Türkiye Kanal Satış Müdürü Tuğba Şişik ve çok sayıda firma temsilcisi katıldı. Burada konuşan Şerafettin Aşut, projenin farklı sektörlerde faaliyet gösteren Mersinli firmaların lisanslı yazılım kullanmaya teşvik edilmesinin yanı sıra satın alımlardaki maliyetlerin indirilmesi olduğunu anlattı. Aşut, aynı zamanda da Adobe ile birlikte hayata geçirilen projenin Türkiye'de bir ilk olduğunu, çalışmanın diğer illere de örnek olmasını beklediklerin ide sözlerine ekledi.

Lisanslı yazılım kullanımıyla ürünlerin gerçek değerinin anlaşıldığını ifade eden Adobe Türkiye Telif Hakları Müdürü Semih Sağlam ise, firmaların lisanslı ürünlerle birlikte bir üst modele geçiş hakkını kullanıp, virüslere kapalı bir sistem kullandığını vurguladı. Sağlım, Adobe olarak amaçlarının Türkiye genelindeki lisanslı ürün kullanımının arttırılması olduğunun altını çizdi. Kampanyayla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Adobe Türkiye Kanal Satış Müdürü Tuğba Şişik, ilk defa Mersin'de başlatılan projenin başarıya ulaşarak, diğer iller için de örnek olmasını beklediklerini vurguladı.

Tuğba Şişik, "26 Mayıs tarihine kadar devam edecek 1 aylık kampanya çerçevesinde Mersin ilindeki firmalar, son versiyonları piyasadan yüzde 25 indirim ve taksit imkanıyla alabilecek. Programların son sürümlerinin ekstra ücret ödenmeden upgrade edilebilmesi, eğitim ve kitaplar da kampanyaya dahil. Kampanyayla ilgili bilgi ve başvurular Adobe yetkili bölge çözüm ortağı Çizgi Bilgisayar ile MTSO'ya yapılabilir" dedi.

ADOBE'DEN İŞADAMLARINA JEST
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 16:04:03
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 18:58:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?