8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Ağabey-kardeş kavgası kanlı bitti

Mersin'de bir kişi, maddi yardım talebine olumsuz cevap verdiği için kavga ettiği ağabeyi tarafından silahla vurularak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saat 23.00 sularında, Bahçelievler Mahallesi 16. Cadde üzerinde meydana geldi. İstanbul'dan Mersin'e gelen V.K. (33), ağabeyi C.K.'nın (46) sahibi olduğu büfeye giderek, kendisinden maddi destek istedi. İstanbul'da oturduğu evini Mersin'e taşımak isteyen V.K., taşıma masrafları konusunda kendisine yardımda bulunmayan ağabeyi C.K. ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada, kardeşi V.K.'nın üzerine bıçakla saldırdığını gören C.K., kasada bulunan ruhsatsız tabancasını alarak kardeşinin üzerine kurşun yağdırdı. Ağabeyinin sıktığı 7 kurşundan 5'i vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden V.K., olay yerinde kanlar içinde kalırken, ağabey ise suç aleti tabanca ile birlikte olay yerinden kaçmak isterken polis tarafından yakalandı. Yaralı V.K., ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gözaltına alınan C.K., polise verdiği ifadesinde, kardeşinin bir süredir İstanbul'da yaşadığını ve Mersin'e dönmek için kendisinden para istediğini söylediği belirtildi. Kardeşine parasının olmadığını ve yardımda bulunamayacağını söylemesi üzerine aralarında kavga çıktığını anlatan C.K.'nın, "Ben para veremeyeceğimi söyleyince bana küfretmeye başladı. Ben de ona karşılık verince, cebinden bıçak çıkararak üzerime yürüdü. Ben de kasada bulunan silahımla kendimi korumak için ateş ettim" dediği öğrenildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2007 Çarşamba 17:08:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?