4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Ağabeye miras kurşunu

KARDEŞLERİN MİRAS KAVGASI KANLI BİTTİ

Mersin'in Silifke ilçesinde bir kişi, miras yüzünden tartıştığı ağabeyini av tüfeğiyle öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Sarıcalar Mahallesi, Akıncılar Caddesi üzerindeki evde meydana gelen olayda Doğan Ongun, ağabeyi Muzaffer Ongun (48) ile miras meselesi yüzünden tartıştı.

Bunun üzerine Muzaffer Ongun evin önünde bulunan 33 KEM 68 plakalı aracına binerek uzaklaşmak istedi. Kardeşi Doğan Ongun ise evden yanına aldığı otomatik av tüfeği ile araç içerisinde bulunan ağabeyi Muzaffer Ongun'a ateş etti.

Araçtan inip kaçmaya çalışan ağabey Muzaffer Ongun kardeşinin sıktığı 3 el fişekle vurularak yere yığıldı. Ağabeyini vuran Doğan Ongun ise bir motosiklete binerek Silifke Merkez Polis karakoluna tüfeği ile birlikte teslim oldu.

Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tüm müdahalelere rağmen Ongun'u kurtaramadı. Polisler ise çevrede güvenlik önlemlerini alıp, olay yeri incelemesi yaptılar. Olay yerinde fişek parçaları tespit edildi.

Eski Sarıcalar Mahallesi Muhtarı Muzaffer Ongun'un cenazesi Silifke Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kardeşlerin 2 gün önce kavga edip karakolluk olduklarını iddia eden yakınları, ağabeyini vuran Doğan Ongun'un 2 gün önce kendinden küçük olan kardeşi Şahin Ongun'u darp ettiğini, bu olaydan dolayı karakolluk olduklarını ve karakolda Doğan Ongun'un tehditler savurarak kardeşlerinin hepsini öldüreceğini söylediğini öne sürdüler.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 13:58:03
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 14:08:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?