5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Ailesi sokak sokak gezip arıyor

Mersin'de iş bulamadığı için bunalıma giren ve bir süre önce intihar girişiminde bulunan genç kızdan bir haftadır haber alınamıyor. Ailesi sokak sokak gezip genç kızın izine ulaşmaya çalışıyor.

Edinilen bilgilere göre yaklaşık bir yıl önce üniversitede Bilgisayar Programcılığı Bölümü'nden mezun olan ve bir süredir iş arayan 34 yaşındaki Neslihan Kör, girdiği bunalım sonucu bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Kör, yeniden iş aradıysa da beklediğini bulamadı. Yaklaşık bir hafta önce cep telefonunu evde bırakarak, gece geç saatlerde kayıplara karışan Kör'den ailesi bir daha da haber alamadı.

Ablasının hayatından endişe eden kardeşi Eser Kör, "Annem, ablam evi terk ettiğinden bu yana çok kötü oldu ve yatağa düştü. Kendi çabalarımızla ablamı arıyoruz. Bildiğimiz her yere gittik. Polise de haber verdik ama hiçbir sonuç elde edemedik. Ablam gittiğinden bu yana aile düzenimiz de bozuldu. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Ablamın, girdiği bunalım sonucu kendisine zarar vermesinden korkuyoruz. Kendisini görenlerin en yakın polis merkezine ya da bizlere ulaşmasını istiyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2009 Salı 15:29:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?