5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

'Ak Elçiler Projesi' start aldı

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı tarafından hazırlanan; 'Ak Elçiler Projesi', Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin'de de hayata geçirildi. Proje kapsamında düzenlene törene canlı yayında bağlanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partililere hitap ederek; "Mersin'i istiyorum" dedi.

AK Parti Mersin İl Gençlik Kolları tarafından, Mersin Seçim Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen törenle birlikte; 'Ak Elçiler Projesi'nin startı verildi. Törene; AK Parti Mersin İl Başkanı Abdullah Altın, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Eyiceoğlu, merkez ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Etkinliğe Ankara'dan canlı yayında bağlanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise, partililere hitaben yapmış olduğu konuşmasında, "Mersin'de iktidar istiyoruz, iktidar için söz veriyor musunuz?" diye sordu. Başbakan'ın sorusuna yanıt İl Gençlik Kolları Başkanı Cemal Balkaya'dan geldi. Partililer adına konuşan Balkaya, Ak Parti'yi Mersin'de iktidara taşıyacaklarının sözünü Erdoğan'a verdi.

Balkaya, 'Ak Elçiler Projesi' ile ilgili olarak bilgiler de verdi. Aynı zamanda da AK Parti Genel Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kaleme alınan mektubu, toplam 300 kişilik bir ekiple ev ev dolaşarak, kent sakinlerine dağıtacakları bilgisini veren Balkaya, projeyle birlikte aynı zamanda da AK Parti'nin vizyon ve misyonunu anlatacaklarını, bu kapsamda da çalmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı tarafından hazırlanan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kaleme aldığı mektubun, ev ev gezilerek dağıtımını amaçlayan 'Ak Elçiler Projesi', Mersin'in de aralarında bulunduğu toplam 8 ili kapsıyor.

Projenin hayata geçirildiği diğer iller ise İstanbul, Antalya, Erzurum, Eskişehir, Erzurum, Diyarbakır ve İzmir.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 15:47:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?