4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

AK Parti yaşlıları unutmadı

AK PARTİ YAŞLILARI UNUTMADI

Yaşlılara 'tantuni' jesti. AK Parti Mersin İl Teşkilatı tarafından 'Yaşlılar Haftası' kapsamında düzenlenen etkinlikte, yaşlılara tantuni ve tatlı ikramında bulunuldu, yapılan sohbetlerde sorun ve sıkıntılar ele alınarak çözüm yolu arandı.

Sosyal İşler Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren AK Parti Yaşlılar Koordinasyon Merkezi tarafından Özkan Tantuni Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe yoğun ilgi gösterildi. Yaşlılar için özel olarak hazırlanan tantuniler etkinliğe katılanlara ikram edilirken, yaşlıların karşı karşıya olduğu sorun ve sıkıntılar da yapılan sohbetlerde gündeme getirildi. AK Parti Sosyal İşler Başkanı Mehmet Cebeci ile işadamı Hacı Özkan'ın da katıldığı etkinlikte, objektiflere renkli görüntüler yansıdı.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan AK Parti Yaşlılar Koordinasyon Merkezi Başkanı Berrin Eryol, bugün dünya nüfusunun yüzde 10'luk bir bölümünü oluşturan yaşlıların, aynı zamanda kültürel mirasın taşıyıcısı ve bu mirasın gelecek nesillere aktarılmasında da önemli bir misyon üstlendiğini vurguladı. Türk toplumundaki değişim ve gelişimle birlikte tarihe tanıklık eden yaşlıların, aynı zamanda toplumun en kıymetli hazinesi olduğunu vurgulayan Eryol, “Bizler yaşlılara gösterdiğimiz sevgiyle genç kuşağa örnek olmayı başardığımız ölçüde yaşlandığımızda saygıyı hak edebileceğiz” dedi.

Yaşlılara sahip çıkılması ve onlarla ilgilenilmesinin toplumdaki tüm bireylerin aynı zamanda da vatandaşlık görevi olduğunun altını çizen Eryol, büyüklerine sahip çıkan toplumların medeniyeti yakalamış toplumlar olarak da öne çıktığını anlattı. Yaşlıların sadece bir gün değil, her gün hatırlanması bunun yanında sorun ve sıkıntılarıyla yakından ilgilenilerek, çözüm bulunması gerektiğini savunan Berrin Eryol, AK Parti olarak kendilerinin her zaman yaşlıların yanında olduklarını, onlara başta ekonomik ve sosyal olmak üzere kültürel konularla eğitim ve sağlık gibi alanlarda da yardımcı olduklarını dile getirdi.

AK PARTİ YAŞLILARI UNUTMADI
AK PARTİ YAŞLILARI UNUTMADI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 17:49:05
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 18:17:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?