3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Akartürk'ten hasta hayranına ziyaret

Silifke Uluslararası Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan Bedia Akartürk, hasta olduğu için konserini izlemeye gelemeyen bir hayranını evinde hasta yatağında ziyaret etti.

Astım bronşit hastası olduğu için yatalak olan ve konsere gidemediği için çok üzülen Ayşen Süslü (76), Bedia Akartürk'ü evinde görünce sevinçten ne yapacağını şaşırdı.
"Hiç geleceğini düşünmemiştim. Bu mutluluğu sizlere kelimelerle anlatmam mümkün değil" diyen Süslü, yıllardır Bedia Akartürk'ün radyo ve televizyonlardaki tüm programlarını takip ettiğini söyledi. Bundan önceki festivallerde tüm konserleri izlediğini belirten Ayşen Süslü, şöyle konuştu: "Ama birkaç yıldır hasta olduğum için yatağa düştüm. Sizin Silifke'de olduğunuzu duyduğumda ise çok heyecanlandım. Sizi akşam dinleyememenin hüznünü yaşarken, karşımda ve evimde görmek beni çok mutlu etti."

Ünlü türkücü Bedia Akartürk de, Silifke'nin ilk festivalinde ve ardı ardına 10 festivalde burada bulunduğunu belirterek şöyle konuştu: "Böylece fahri hemşehrilik aldım. Daha sonra yine gelerek 11 çifti evlendirip, 3 çocuğu sünnet ettirdim. Bu da bana karşı Silifke'de büyük sevgi besleyen hayranlarımın olmasına sebep oldu. Bu denli sevgi ile karşılanmak ve hatırlanmak beni çok mutlu ediyor. Belki burada yaşamıyorum ama bende bir Silifkeliyim."

.
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2008 Cuma 10:11:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?