3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Akbayram söyledi, kızı vokal yaptı

Uluslararası Mersin Festivali kapsamında düzenlenen bir konserde ünlü sanatçı Edip Akbayram, kızı Türkü Akbayram ile aynı sahneyi paylaştı

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 9.'su organize edilen 'Uluslararası Mersin Festivali' kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konserde Edip Akbayram kızı Türkü Akbayram ile sahneye çıktı.

Edip Akbayram, sevilen parçalarının yanı sıra eski albümlerinden de seçki sunarken, kızı Türkü Akbayram da babasına vokalistlik yaptı. Konseri; bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Japonya'nın Kusihimoto kenti Belediye Meclis Üyeleri ile Wakayama eyaleti Meclis Üyeleri de izledi. Protokol tribününde yer alan Japon heyet, hareketli parçalara alkışlarıyla eşlik etti.

Edip Akbayram, Mersin Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında hayata geçirilen Yenigün Projesi'nin önemine dikkat çekerek "Uyuşturucuya hayır" mesajı verdi.

Türkülerin duygu yüklü olduğunu ifade eden Akbayram, "Türküler kimi zaman bir hüznü, kimi zaman bir sevinci, kimi zaman da bir aşkı anlatır. Biz de türkü söylüyoruz barış için, kardeşlik için, sevgi için" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 11:04:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?