5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Akdeniz Belediyesi'nde bayramlaşma

AKDENİZ BELEDİYESİ'NDE BAYRAMLAŞMA

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi'nde belediye personeli kendi arasında bayramlaştı. Belediye Başkanı Fazıl Türk, çalışanlarını makamında ağırlayarak, onlarla bir süre sohbet etti.

Belediye personelinin yanı sıra meclis üyeleri, muhtarlar ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının da katıldığı bayramlaşma töreninde konuşan Fazıl Türk, bayramların toplumu kaynaştıran, birlikte ve kardeşçe yaşamalarına aracı olan beraberlik, sevgi ve barış günleri olduğunu vurgulayarak, insanların günlük hayatında yeterince zaman bulamadığı ziyaret etme, bir araya gelme, gönül alma gibi duyguları bayramlar sayesinde yaşama fırsatı bulduğunu anlattı. Türk, tüm personeline ve bayramlaşmaya gelen konuklarına güzel bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu.

Akdeniz Belediyesi ilgili birimlerinin 'Kurban Bayramı' süresince ilçe sınırları içerisinde temel hizmetlerin aksamaması adına görevine devam edeceğinin kaydeden Türk, "Bayram boyunca hizmetlerimizde herhangi bir aksaklığa yol açmamak, belediyemizin sağlık ve düzenini korumak için; Zabıta, Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüklerimiz görevlerinin başında olacak. Zabıta Müdürlüğümüz bayram boyunca kurban satış ve kesim yerlerinin denetleyecek, belirlenen kesim yerleri dışında gelişigüzel kesim yapılmasını engelleyecek, ayrıca yurttaşlarımızın her türlü şikayet ve taleplerini değerlendirmek üzere 24 saat görevlerinin başında olacak" dedi.

AKDENİZ BELEDİYESİ'NDE BAYRAMLAŞMA
İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2009 Cuma 12:58:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?