4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Akdeniz Belediyesi'nde yeni dönem

Mersin'in merkez ilçesi Akdeniz Belediyesi'nde başkanlık el değiştirdi. 29 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından başkanlık görevine getirilen DTP'li Fazıl Türk, mazbatasını aldı. Türk, böylelikle 5 yıl aradan sonra yeniden belediye başkanlığı koltuğuna oturdu.

DTP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aleddin Erdoğan ve kalabalık bir partili grubuyla birlikte Mersin Adliyesi'ne gelen Türk, burada Akdeniz 2 Nolu Seçim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya'dan mazbatasını aldı. Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Türk, 5 yıl aradan sonra yeniden belediye başkanlığı görevine seçildiği için mutlu olduğunu dile getirdi.

CHP tarafından yeniden Akdeniz Belediyesi'ne aday gösterilen ancak seçimi kaybederek başkanlık görevini devredecek olan Kenan Yücesoy için; 'halkçı başkan' yakıştırmasında bulunan Türk, "29 Mart'la birlikte sandıktan barış ve kardeşlik mesajı çıktı. Biz de bu mesajı aldık. Halkımıza en iyi hizmeti verebilme adına yola çıktık. Umarım onların bana olan güvencini boşa çıkartmam. Herkese eşit mesafede yaklaşıp, Akdeniz'i hizmete doyuracağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 15:34:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?