5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Akdeniz Belediyesi'nin acı günü

AKDENİZ BELEDİYESİ'NİN ACI GÜNÜ

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi'nde Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Bedriye Düzgün, bir süredir tedavi gördüğü hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti. Düzgün, belediyede düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Düzgün'ün cenazesi Müftü Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından görev yaptığı Akdeniz Belediyesi'ne getirildi. Belediye Hizmet Binası girişinde gerçekleştirilen törene; Belediye Başkanı Fazıl Türk'ün yanı sıra Düzgün'ün yakınları ve mesai arkadaşları da katıldı. Burada konuşan Türk, “Çok üzgünüz. Akdeniz Belediyesi sadece çalışma arkadaşını değil, aynı zamanda ailesinden birini kaybetmiştir. Uzun yıllar belediyemize hizmet etmiş olan arkadaşımıza Allah'tan rahmet, dost ve akrabaları ile acılı ailesine başsağlığı diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından Düzgün'ün cenazesi Mersin Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İlk olarak Mersin Belediyesi'nde göreve başlayan Bedriye Düzgün, Mersin Belediyesi'nin 'Büyükşehir' statüsü kazandığı dönemde ilk kademe belediyesi olan Akdeniz Belediyesi'ne geçiş yapmıştı. 43 yaşında hayata gözlerini yuman 16 yıllık Devlet Memuru Düzgün, evli ve iki çocuk annesiydi.

AKDENİZ BELEDİYESİ'NİN ACI GÜNÜ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2009 Çarşamba 17:38:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?