5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Akdeniz'de asfalt ve park atağı

Mersin'in merkez ilçesi Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk, ilçede bir süre önce başlatılan park ve bahçelerle ilgili düzenlemelerle birlikte asfaltlama çalışmalarını yerinde denetledi.

İlk olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından bölgede bulunan park ve dinlenme alanlarıyla ilgili düzenleme çalışmalarını inceleyen Türk, ilçenin batı sınırını da oluşturan Müftü Deresi'nde birinci ve ikinci etap çalışmalara başlandığını bilgisini vererek, oluşturulan program dahilinde de Akdeniz'deki tüm parkların eksikliklerinin giderileceğini söyledi.

Söz konusu alanların özellikle bahar ve yaz dönemlerinde vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanıldığını kaydeden Türk, bu noktada da ilçede yaşayanların belirtilen alanları rahat ve güvenli bir şekilde kullanabilmeleri için de gereken çabayı gösterdiklerini ifade etti. Türk, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin bölgedeki tüm yeşil alanların yanı sıra spor alanlarını da elden geçirildiğini anlattı.

Daha sonra Fen İşleri'ne bağlı ekiplerce sürdürülen asfaltlama çalışmalarını da denetleyen Fazıl Türk, ilçenin muhtelif yerlerinde TEDAŞ ve MESKİ ekipleri tarafından yapılan bakım-onarım çalışmalarının ardından bozulan yolları yeniden asfaltladıklarını, kısa süre içerisinde çalışmaları tamamlayıp bu bölgelerde yaşayanların toz ve çamur gibi sıkıntılarını gidereceklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 18:53:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?