30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Akdeniz'de binalar boyanıyor

AKDENİZ'DE BİNALAR BOYANIYOR

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi'nin, geçen yıl ilkbaharda başlattığı ücretsiz 'Bina Güzelleştirme' projesi, kış aylarında da sürüyor.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, dış cephesi dökülen bina ve konutlara yönelik sürdürdüğü kampanyada, çok katlı 22 bina ile 10'u aşkın ev ve işyerinin boyamasının bitirildiği belirtildi. Akdeniz'in güzelleşmesi adına büyük önem taşıyan çalışmada, vatandaşlardan işçilik veya herhangi bir ücret talep edilmediği kaydedildi.

Kampanyayı değerlendiren Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk, Akdeniz'i güzelleştirmek ve her anlamda yaşanabilir kılmak adına tüm hizmet birimlerinin seferber edildiğini söyledi. Ücretsiz bina boyama kampanyası sayesinde isteyen vatandaşların binalarının dış cephesinin boyanıp görüntü kirliliğinin yok edildiğini belirten Türk, “Bina boyama kampanyası ile Mersin ve Akdeniz yeni ve canlı bir görünüme kavuşuyor. Aylardır aralıksız şekilde süren kampanyamız gerçekten de halkımızdan büyük ilgi görüyor. Hizmeti gören ve beğenen binlerce kişi, evinin veya yaşadığı apartmanın boyanmasını talep ediyor. Projemiz, görevli ekip sayısının arttırılmasıyla önümüzdeki dönemde de aralıksız sürecek” dedi.

Türk, Akdeniz halkının, bu hizmet için boya alıp ekiplere haber vermesinin yettiğini, halktan gelen taleplerin de belirlenen plan ve program dahilinde ve en kısa sürede yerine getirileceğini ifade etti. Başkan Türk, “Akdeniz Belediyesi olarak bir yandan kentimizde kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmaya, öte yandan da ilçemize yeni ve modern bir görünüm kazandırmaya çalışıyoruz. Özellikle halk yararına hizmet ve projelere ağırlık veriyoruz. Bu amaçla bina, ev ve işyerlerinin ücretsiz boyanması kampanyası ile 'yaşanabilir temiz bir Akdeniz' için tüm birimlerimizle çalışıyoruz. Halkımızın yararına proje ve hizmetlerimiz devam edecektir” diye konuştu.

AKDENİZ'DE BİNALAR BOYANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2011 Pazartesi 15:13:02
Güncelleme :17 Ocak 2011 Pazartesi 15:17:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?