5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Akıl Yolu Derneği MEYAD oldu

AKIL YOLU DERNEĞİ 'MEYAD' OLDU

Mersin'de 3 yıldan bu yana faaliyet gösteren Akıl Yolu Derneği, ismini Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) olarak değiştirdi.

Akıl Yolu Derneği'nin 2. Olağan Genel Kurulu, dernek binasında gerçekleştirildi. Burada konuşan Dernek Başkanı Mehmet Reşat Ata, 3 yıllık zaman diliminde dernek bünyesinde görev almak isteyen hiç kimseye engel olmadıklarını, yapılmak istenen çalışmalara da gereken katkıyı sunduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından kongreye geçildi. Nami Keskinbora'nın Divan Başkanlığı'nı üstlendiği kongrede sandık başına gidildi. Celal Ata'nın hazırladığı tek listeyle gerçekleştirilen seçimlerin ardından yeni dönemde görev yapacak olan yönetim kurulu üyeleri de belirlendi. Ayrıca derneğin isminin MEYAD olarak değiştirilmesi teklifi de görüşüldü. Oybirliğiyle kabul edilen teklifle birlikte dernek tüzüğünün bazı maddelerinde de değişiklik yapıldı.

Yeni dönemde MEYAD olarak çalışmalarını sürdürecek olan derneğin yeni seçilen yönetim kurulunda, Mehmet Reşat Ata, Halit Anber, Kadir Yaraşır, Mustafa Yaşar, Rüştü Aydın, Yavuz Kara ve Mehmet Ali Elçin yer alıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2009 Pazar 10:06:03
Güncelleme :6 Aralık 2009 Pazar 10:27:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
celal şenel IP: 78.170.19.xxx Tarih : 26.05.2010 12:14:02

ben zaman zaman derneğinizin kültürel faaliyetlerini izlemeye giden kişi olarak bir yerden domates patlıcan bile alacak olsan mutlaka çürükmü değilmi bakarsın . işte böyle bir günde bu derneğe gittiğimde köşe yazısı yazdığını sanan aynı zamanda derneğinizde para karşılığında çay ve yemek servisi yapan bekir ismindeki muhteşem kültürlü arkadaşınız  çok sevdiğim ata beyle selamlaştıktan sonra çay istedim çayın kaç lira olduğunu söyledim çay parasını vermek üzere elimi cebime soktuğumda tarihi paralara düşkün olduğum için cebimden türk parasıyla beraber bir miktar tarihi para çıkardım tam çay parasını vermek için parayı ayırırken o meşhur derneğinizin yemek ve çay satan adamı reşat atanın yanında bağırmaya başladı dernekte herkes şaşkın allah allah dedim adamı rencide edecek bir küfürde bulunmadım bu bağırmayı neye göre yaptı sokaktaki balici bile böyle bağrarak puan toplamaz mutlaka altında yatan bir kişilik prolemi var böyle bir isme sahip böyle bir dernekte  saldırgan tutum ve davranış içerisine girilmesini anlamış değilim ki benim onun yaşında öğrencim var yakıştıramadım şeklinde ifadelerimi nazikhane bir şekilde belirtmek isterim dernekteki derneğin içindeki saygın insanlarla bu şahıs nasıl bütünleşiyor hayret ediyorum ..............