4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Akıllara durgunluk veren olay!

AKILLARA DURGUNLUK VEREN OLAY

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kişi, cadde ortasında üzerine benzin dökülerek ateşe verildi. Alevler içinde kalan şahıs, sığındığı bir işyerinde vatandaşlar tarafından tamamen yanmaktan kurtarıldı.

Olay kentin en işlek Caddesi olan Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Alacak-verecek meselesi yüzünden Osman Güloğlu(55) ile Osman Ali T.(45) cadde ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle şahıslar birbirilerini yumruklamaya başladılar. Osman Ali T. üzerinde bulundurduğu benzin dolu pet şişeyi çıkarıp, Osman Güloğlu'nun üstüne dökerek, çakmağı çaktı. Alevler içinde kalan Güloğlu kalabalığın içinde koşup, kendini bir iş yerinin içine attı. İşyeri sahibi ve çevredeki vatandaşların

müdahalesi ile Güloğlu tamamen yanmaktan kurtarıldı. Akıllara durgunluk veren olay, MOBESE kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Güloğlu, Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Güloğlu'nun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayı gerçekleştiren zanlı Osman Ali T.'yi ise polis her yerde arıyor.

AKILLARA DURGUNLUK VEREN OLAY
AKILLARA DURGUNLUK VEREN OLAY
AKILLARA DURGUNLUK VEREN OLAY
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma 12:28:04
Güncelleme :27 Ağustos 2010 Cuma 13:09:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?