5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

AKP aday adayları bir araya geldi

AK Parti Mersin İl Başkanı Abdullah Altın, AK Parti olarak, yerel demokrasi ve yerel siyasete aday adaylarıyla ve adaylarla kalite kazandıracaklarını belirterek, "Bu seçimlerde özellikle AK Partili belediyelerle kalkınmada önemli aşamalar kaydedilecektir" dedi.

AK Parti belediye başkan aday adayları, İl Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Tenis Kulübü'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Mersin İl Başkanı Abdullah Altın, hedeflerinin 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde en büyük başarıyı yakalayarak, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile birlikte, ilçe ve belde belediye başkanlıklarını kazanmak olduğunu söyledi.
Bu seçimin Mersin'in 5 yıllık geleceğini belirleyeceğini vurgulayan Altın, "Demokrasimiz ve siyasi partilerimiz büyük bir sınavdan geçecektir. AK Parti olarak, yerel demokrasi ve yerel siyasete aday adaylarımızla ve adaylarımızla kalite kazandıracağımıza inanıyoruz. Bu seçimlerde özellikle AK Partili belediyelerle kalkınmada önemli aşamalar kaydedilecektir. Hepimizin bildiği gibi AK Partili belediyeler, ülke çapında gösterdiği büyük başarılar sonucu milletimiz tarafından iş başından kolay kolay indirilmemektedir. Bu durum inşallah Mersin'de de böyle olacaktır" diye konuştu.


Aday adaylarının, parti içi demokrasi ilkeleri doğrultusunda çeşitli aşamalardan geçirilerek aday konumuna geleceklerini ifade eden Altın, "Mersin AK Parti İl Teşkilatı olarak, demokrasi kültürü içerisinde yapılmasını temenni ettiğimiz bu seçimlerin barış içinde bir yarış olmasını diliyoruz. 'Kazanmak için her yol mubahtır' diyenlerden olmayacağız. Demokrasiyi hiçe sayan bir tutum içinde hiç olmadık, dileriz diğer partiler de olmaz ve milletimizin hür iradesi sandığa en sağlıklı şekilde yansır. Önümüzde kat edilecek ve çok çalışmamızı gerektiren bir süreç var. Bu süreci AK Parti Mersin İl Teşkilatı olarak en iyi şekilde değerlendirerek, Mersin'de değişim zamanının geldiğini, çözülemeyen, kemikleşmiş sorunlarının AK Partili belediyeleri iktidara getirerek yerelde de iktidar olmanın avantajı ile çözülebileceğini belirtmek isterim" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 17:15:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?