30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

AKP aday adaylarını tanıttı

AK PARTİ ADAY ADAYLARINI TANITTI

Mersin'de, 12 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti'den milletvekilliğine aday adaylığını açıklayan 26'sı kadın toplam 118 isim, düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı.

HiltonSA Mersin Oteli'nde düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Mekin Merter Salt, genel seçimlerle ilgili olarak bugüne kadar kendilerine milletvekilliği konusunda aday adaylığı başvurusunda bulunan 118 kişinin 26'sını kadın, 4'ünün de engelli olduğu bilgisini verdi. Türkiye'nin yeni bir seçim sürecine girdiğini hatırlatan Salt, yapılan birçok anketteyse AK Parti'nin birinci parti olarak yeniden 'tek başına iktidar'a geleceğini açık ve net bir şekilde ortaya koyduğunu vurguladı.

Mekin Merter Salt, “13 Haziran sabahında AK Parti, halktan alacağı güvenoyuyla birlikte daha güçlü bir şekilde iktidarını sürdürecektir. Sadece Türkiye'de değil, Mersin'de de güzel şeyler oluyor. Gerek muhalefetin, gerekse de bizim yaptırmış olduğumuz anketlerde AK Parti birinci parti olarak çıkıyor ve diğer partilerle aramızdaki oy farkıysa giderek açılıyor. Bu durum, aynı zamanda da insanlarımızın AK Parti'ye gösterdiği teveccühün de bir göstergesidir. Milletvekili aday adaylarımızın sayısı ve profilinden de bunu anlayabilirsiniz” dedi. Konuşmaların ardından milletvekili aday adayları tek tek kamuoyuna tanıtıldı.

AK PARTİ ADAY ADAYLARINI TANITTI
AK PARTİ ADAY ADAYLARINI TANITTI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2011 Cumartesi 17:42:00
Güncelleme :19 Mart 2011 Cumartesi 19:25:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?