2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

AKP İl başkanı muhtarlarla buluştu

 

AK Parti Mersin İl Başkanı Mustafa Muhammed Gültak, 2009 yılını çok önemsediklerini belirterek, yerelde de iktidar olmak istediklerini ve Mersin'in bu yönden kaybedecek zamanı olmadığını söyledi.

Gültak, merkez Toroslar ilçesi sınırlarında bulunan köy muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Burada köylere yapılan hizmetlere değinen Gültak, son 2 yılda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından köylerin sıkıntılarının giderilmesi için ciddi ödenekler aktarıldığını, bunun sonucunda bütün köylerin içme suyu ve yol sorununun çözüldüğünü belirtti.

Önümüzdeki süreçte aynı şekilde bazı köylerde yaşanan elektrik sorunun çözülmesi için de ödeneklerin aktarılacağını vurgulayan Gültak, böylelikle elektrik sorunu olan köyün kalmayacağını kaydetti.

2009 yılının önemli bir yıl olduğunu söyleyen Gültak, iktidar partisi olarak il genelinde de iktidar olmak istediklerini belirterek, "Bu ne demek? Çamlıyayla'dan Anamur'a kadar tüm ilçe, belde ve köylerimizin daha fazla hizmet alması demektir. Siyasilerin kendi aralarındaki çekişmeleri köylüye, vatandaşa yansıyor. Koalisyonlardan bu memlekete fayda gelmediğini hepimiz gördük. Bu nedenle 2009 yılında AK Parti'nin yerelde de tek başına iktidar olmasıyla, hizmetin nasıl yapıldığı görülecektir" dedi.
Gültak, muhtarlardan, 2009 yılındaki yerel seçimlerde partisine destek verilmesini de istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 15:23:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?