2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

AKP Milletvekili Üskül Mersin'de

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Mersin Milletvekili Zafer Üskül, Anayasa Mahkemesi'nde AK Parti hakkında açılan kapatma davasının sonucunu beklediklerini ve sükunetle gereğini yapacaklarını belirterek, "Bu ülke pek çok sıkıntıları aşmıştır. Bunun da üstesinden gelecektir" dedi.

AK Parti Milletvekili Zafer Üskül, Mersin'in Mut ve Gülnar ilçeleri ile Zeyne beldesinde, vatandaşlarla görüştükten sonra parti teşkilatını ziyaret ederek sohbet toplantısı yaptı.

AK Parti Mersin Milletvekili Zafer Üskül; AK Parti Silifke İlçe Başkanı Arslan Türe ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi üyesi Bayram Demirel, Arkum Belediye Başkanı Mehmet Durmuşlu, Narlıkuyu Belediye Başkanı Ali Okur, Atakent Belediye Başkanı Osman Ünal, Özel İdare Müdürü Erkan Arıcı, İlçe Tarım Müdürü Yusuf Gün'ün de katıldığı ziyaretlerinde yaptığı konuşmasında vatandaşa hizmet çabası içinde olduklarını, bu nedenle yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.
AK Parti'nin kapatılma davası ile ilgili sürecin aşılacağını ifade eden Zafer Üskül, ''Türkiye her türlü sıkıntının üstesinden gelmeyi başardı. Biz de kararı bekleyeceğiz. Sükunetle gereğini yapacağız. Anayasa Mahkemesi de bu ülkenin mahkemesidir, yargıçları da bu ülkenin insanlarıdır. Bizim onlara güvenimiz var'' diye konuştu.

Seçimlerden daha güçlenmiş olarak çıkacaklarını savunan Üskül, önemli olanın işlerin ve hizmetin sürdürülmesi olduğunu vurgulayarak, şöyle dedi:

''Vatandaşa hizmetin çabası içindeyiz. Bu nedenle yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zaman zaman böylesine ziyaretler, programlar gerçekleştiriyoruz. Ama bilesiniz ki sık sık gelemesek de sürekli Türkiye'yi düşünüyor, Mersin'e hizmet için çaba gösteriyoruz.''

.
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2008 Cumartesi 14:41:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?