30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

AKP'den sıcak yardım

AK Parti Mersin Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, Van’a giderek depremzedelere bin adet bere ve 2 bin adet eldiven dağıttı.

AK Parti Mersin İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, AK Parti İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları’ndan oluşan bir heyet 21-24 Aralık 2011 tarihleri arasında Van’a giderek, kaldıkları çadırlarda depremzedeleri ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Mekin Merter Salt’ın katkılarıyla gerçekleşen ziyarete İl Kadın Kolları Başkanı Elif Akkar, İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Çoban, Kadın Kolları Yürütme Kurulu Üyeleri Zülal Saçan ve Sultan Kalay, Gençlik Kolları Yürütme Kurulu Üyeleri Asuman Ecevit, İlkkan Tozlu ve Bilal Atasoy katıldı.

AK Parti Van Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleriyle birlikte depremzede çadırlarını gezerek sorunları dinleyen Mersin Heyeti ziyarette, depremzedelerin özellikle de çocukların zorlu kış günlerinde en çok ihtiyaç duydukları malzemelerden olan bin adet bere ve 2 bin adet eldiven dağıttı.

AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Elif Akkar, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, başarılı bir yolculuğun ardından Van’a ulaştıklarını, AK Parti Van İl Başkanlığı’nı ziyaret ettiklerini anlattı. Van İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte özellikle tespit edilen çadırları ziyaret ettiklerini belirten Akkaş, yanlarında götürdükleri bere ve eldivenleri depremzedelere dağıttıklarını söyledi.

AK Parti Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Çoban da depremin ardından devletin bütün gücünü seferber ettiğini ve depremzede vatandaşların yanında olduğunu gördüklerini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2011 Perşembe 16:17:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?