2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

AKP'li Er Bozyazı'da iftara katıldı

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Er, Türkiye'nin artık dünyada belirleyici ülke konumuna geldiğini belirterek, "Yolumuzu kesmek isteyen olur. Onlarla mücadele ediyoruz" dedi.

Er, partisinin Bozyazı İlçe Başkanlığı'nca verilen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin artık dünyadaki barışı, ülkeler arasındaki hukuku belirleyici konuma geldiğini belirterek, "Hiç kimse bize gelin medeniyetler arasında arabulucu olun demez. Biraraya getirin barıştırın demez. Sizin gücünüz olursa oluşur bu işler. Bugün Türkiye Allah’a hamdolsun ki güçlü. Güçlü ki bu noktada bu yolda belirleyici bir ülke konumunda" diye konuştu.

Konuşmasını, "Yolumuzu kesmek isteyen olur. Her zaman vardır bunlar olacaktır" diyerek sürdüren Er, şunları söyledi: "Belirli güçler, şer güçler özellikle Türkiye’nin yolunu kesmek isterler. Türkiye’nin içinde de bunu yapmak isteyen olur. Çok büyük rant sahipleri çok büyük vurgun vuranlar bunu yapmak ister. Bunlarla mücadele ediyoruz. Mücadelemizde sizler yanımızda olduktan sonra gerisi bizim için kolay. Artık Türkiye yoluna koyuldu. Kimsenin endişesi olmasın."

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2008 Pazar 17:49:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?