5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

AKP'li kadınlar çam fidanı dikti

AK Parti Mersin İl Kadın Kolları tarafından, 'Doğaya Bir Hayatta Sen Ver' sloganıyla düzenlenen etkinlikte bin adet çam fidanı toprakla buluşturuldu.

AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından, 'Dünya Çevre Günü' kutlamaları kapsamında Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin'de de gerçekleştirilen çevre etkinliğine yoğun ilgi gösterildi.

Merkez ilçe Toroslar'a bağlı Kepirli köyünde düzenlenen 'Fidan Dikim Töreni' kapsamında bir adet çam fidanı toprakla buluşturuldu. Fidan dikiminin ardından partililer piknik yaparken, dağıtılan el ilanları ve broşürlerle de etkinliğe katılanlara çevre konusunda bilgi verildi.

Etkinlikle ilgili olarak açıklamalarda bulunan AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Tansel Gürel, 'Doğaya Bir Hayatta Sen Ver' sloganıyla gerçekleştirilen etkinliğin Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlendiği bilgisini verdi.

Fatma Tansel Gürel, buradaki amaçlarının insanlarda bir çevre bilincinin oluşturulması, doğanın sevdirilmesi ve gelecek nesillere daha yaşanılabilir ve temiz bir çevre bırakılması olduğunu anlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 15:09:03
Güncelleme :8 Haziran 2009 Pazartesi 15:17:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?