4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

AKP'li vekile saldırı!

ŞEHİT CENAZESİNDE AK PARTİ'Lİ VEKİLE SALDIRI GİRİŞİMİ

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Er, Uzman Çavuş Ömer Kara'nın cenazesinin defnedilmesinden sonra bir grubun saldırı girişimine maruz kaldı. Saldırganlar sivil polis ve jandarma ekipleri tarafından engellenirken, milletvekili aracıyla olay yerinden uzaklaştı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde mayın tuzağında şehit olan Uzman Çavuş Ömer Kara'nın cenazesi, Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Hacıhamzalı Köyü'nde toprağa verildi. Cenazenin defnedilmesinden sonra AK Parti Mersin Milletvekili Ali Er'e, 3-4 kişilik bir grup saldırmak istedi. Saldırganlar sivil polis ve jandarma ekipleri tarafından engellendi. Er, aracına binip olay yerinden uzaklaştı. Bu sırada bir kadın, miletvekilinin aracına saldırdı.

ŞEHİT CENAZESİNDE AK PARTİ'Lİ VEKİLE SALDIRI GİRİŞİMİ
ŞEHİT CENAZESİNDE AK PARTİ'Lİ VEKİLE SALDIRI GİRİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2010 Pazar 18:16:03
Güncelleme :21 Haziran 2010 Pazartesi 11:41:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tankut tan IP: 81.215.56.xxx Tarih : 21.06.2010 11:31:56

ey ali er, sen bugüne kadar vekil olmuş olabilirsin.insanın kaçyıl yaşadığına değil yaşamında neler yaptığı kimlere hizmet ettiği önemlidir. gazi kemal kısa bir yaşam sürmüştür,ama koskoca türkiye cumhuriyetini kurmuştur.bence kara çadırı kara çadırın çocuklarını ağzına alma.onlar zeki vede cesurdur.onlar atatürk ilkelerine saygılıdır.cumhuriyete saygılıdır.çünkü onlar torosların,bolkar dağlarının en saygın insanlarıdır. geç bunları ali er. sen bana yeni seçimde hangi siyasi partinin eteklerine yapışacaksın.onu söyle.