5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

AKP'nin ilçe adayları açıklandı

AK Parti'nin Mersin'de belediye başkan adayları açıklandı.

Partiden yapılan açıklamaya göre; Merkez ilçeler Yenişehir'de Cenk Cenkcimenoğlu, Toroslar'da Osman Arık ve Mezitli'de Ahmet Erşahin belediye başkanlıklarına aday gösterildi. Daha önce Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne eski milletvekili Mustafa Eyiceoğlu, merkez ilçe Akdeniz'de de Hacı Özkan'ın aday gösterildiği açıklanmıştı.

Diğer ilçeler ve gösterilen adaylar da şöyle: "Süreyya Çelik (Anamur), Ferhat Aktan (Aydıncık), Ali Deniz (Bozyazı), Mehmet Ali Yetiş (Çamlıyayla), Musa Mutlu (Erdemli), Erkan Arıcı (Gülnar), Murat Orhan (Mut), Ahmet Sadık Avcı (Silifke), Ahmet Tevfik Uzun (Tarsus)."

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 22:29:56
Güncelleme :27 Ocak 2009 Salı 22:54:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet Kazanc IP: 171.66.63.xxx Tarih : 5.02.2009 00:51:19

Cenk Bey kadar temiz, caliskan, yememis yedirmemis, vizyon sahibi birinin aday olmasi Yenisehir Belediye'sinin kurulmasindan beri yakaladigi en buyuk firsat - enerji, cevre, sanayi, ve yonetim konusunda cok tecrubeli, ve tecrubeleri ile bize zengilik katicaktir. Ileri gorusu ile Yenisehir'i Turkiye'nin en basarili belediyesi yapar. Kendisi ile gunes enerjisi, atik sorunu, verimlilik, cevre, pozitif toplum yaratilmasi, is hacmi genisletilmesi konusunda sayisiz proje tartistik. Kesinlikle egitimi , blgisi, ve gorusu ile essiz bir kisi. Yenisehir, Mersin, Turkiye icin Cenk Cenkcimenoglu bir sans. Part ne olursa olsun tum oylar ona verilmeli. Kendisini San Francisco, Stanford University'sinden kutluyorum.