4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

AKP'ye bombalı saldırı

AK Parti Mezitli Belde Teşkilatı'nda patlama meydana geldi. Patlamaya içi çiviyle desteklenmiş el yapımı ses bombasının neden olduğu bildirildi.

Alınan bilgiye göre, olay saat 21.45 sıralarında Mersin merkeze bağlı Mezitli Beldesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Dayı Mustafa Ulaş İşhanı'nın 1. katında bulunan AK Parti Mezitli Belde binasında meydana geldi. Parti binasının giriş kapısına bir poşet içerisinde bırakılan bomba, büyük bir gürültüyle patladı. Patlamada her hangi bir can kaybı veya yaralanma olmazken, parti binasının giriş kapısında hasar meydana geldi.

Olayın ardından bomba uzmanları tarafından bölgede inceleme yapıldı. Yapılan incelemede, patlamaya içi çiviyle desteklenmiş el yapımı bir ses bombasının neden olduğu bildirildi. Patlamanın ardından olay yerine gelerek polislerden bilgi alan AK Parti Mersin İl Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, her hangi bir sıkıntının olmadığını, küçük çapta bir hasar meydana geldiğini söyledi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, aynı yerde 13 Mart 2005 tarihinde yine bir kundaklama olayının olduğu ve o olayda da parti binasında hasar oluştuğu belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2006 Çarşamba 10:46:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?