5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Akraba kavgası kanlı bitti

Mersin'de, akrabalar arasında çıkan bıçaklı sopalı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralandı. Ölen gencin yakınları hastanede olay çıkarınca, kalabalığa çevik kuvvet polisleri müdahale etti.

Edinilen bilgiye göre olay, Karacailyas Mahallesi Deliçay köprüsü yakınlarındaki bir tarlada, bir birlerinden kız alıp veren iki akraba grup arasında meydana geldi. Mal paylaşımı meselesi yüzünden çıktığı ileri sürülen bıçıklı, sopalı, taşlı kavgada sırtından ve boynundan bıçaklanarak ağır yaralanan Ali Özdemir (27), kaldırıldığı Mersin Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kavgada darp ve kesici aletlerle çeşitli yerlerinden yaralanan Selma Ç. (31), Ali Ç. (44), Ahmet Ç. (36), Bayram A. (20), Zahide Ö. (46) ve Emin B. (22), Bedri Ç. (43), Müjdat Ç. (19), Turgut Ç. (21) ve Erdal A. (26) ise Mersin ve Toros Devlet Hastaneleri'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayda yüzünden yaralanan Ali Özdemir'in annesi Zahide Özdemir, her şeyden habersiz oğlunu görmek için hastane güvenlik görevlilerine yalvarırken, karşı tarafın 20 kişiyle üzerlerine saldırndıklarını ileri sürdü.

Bu arada Mersin Devlet Hastanesi önünde toplanan yakınları, bir süre sonra Ali Özdemir'in öldüğünü öğrenince sinir krizleri geçirdi. Taşkınlık yaparak sağa sola saldıran öfeli kalabalığa, hastane önünde önlem alan çevik kuvvet polisleri müdahale etti. Olayda yaralanan tarafların tedavileri ayrı ayrı hastanede sürerken, polis her 2 hastane önünde de güvenlik önlemlerini arttırdı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 09:49:31
Güncelleme :14 Temmuz 2009 Salı 09:55:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?