5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Alacak kavgası can aldı!

MERSİN'DE ALACAK VERECEK KAVGASI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI

Mersin'de, alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada, pompalı tüfekle vurulan 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Olay, merkez Mezitli ilçesi Tece Mahallesi Zeytinlik Sokak'ta meydana geldi.

İddiaya göre; sera demiri satışı işi ile uğraşan İlyas Ö.(50), 4 bin 500 TL alacağını tahsil için oğlu Cihat Ö.(29) ve yeğeni Nihat Ö.(44) ile birlikte borçlu Muharrem G.'nin(56) evine gitti.

Burada, taraflar arasında çıkan alacak-verecek tartışması, daha sonra büyüyüp kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Muharrem G. ve çocukları, ellerine geçirdikleri bıçakla Cihat Ö. ve Nihat Ö.'yü bıçakladı. Bunun üzerine İlyas Ö. de, araçta bulunan pompalı tüfeğini alarak karşı tarafa rast gele ateş açtı. Açılan ateşte Muharrem G. ve oğlu Ekrem G. yaralandı.

Olay yerine çağrılan ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Muharrem G., tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kolundan yaralanan oğlu Ekrem G. ise, aynı hastanede tedavi altına alındı.

Olaydan sonra araçla kaçan Cihat Ö. ve Nihat Ö., polisin takibi sonucu yaralı olarak yakalandı. Yaralılar Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, pompalı tüfeği kullanan ve baba Muharrem G.'yi vurduğu oğul Ekrem G.'yi ise yaraladığı ileri sürülen İlyas Ö.'nün yakalanması için çalışma başlattı.

MERSİN'DE ALACAK VERECEK KAVGASI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
MERSİN'DE ALACAK VERECEK KAVGASI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
MERSİN'DE ALACAK VERECEK KAVGASI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2009 Pazar 13:01:05
Güncelleme :8 Kasım 2009 Pazar 13:47:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?