4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Alacak kavgasında kan aktı

MERSİN'DE SİLAHLI KAVGA: 1 YARALI

Mersin'de bir kişi alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada bacağından tabanca ile vurularak yaralandı. Yaralı şahıs, cep telefonu ile ağabeyini arayarak, "Alo abi beni silahla vurdular çabuk gel" dedi.

Edinilen bilgiye göre olay, Cami Şerif mahallesi 5225 sokakta meydana geldi. İddiaya göre Muhittin Yüce (35) ile A.A. (43) arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Yüce, eline geçirdiği bıçakla A.A.'yı kovalamaya başladı. Bir süre kaçan A.A., daha sonra üzerinde taşıdığı ruhsatsız silah ile Muhittin Yüce'yi bacağından vurdu. Yaralı Yüce, olayın yaşandığı yerdeki otoparka sığınarak kendisini kurtarırken silahlı şahıs, yakındaki polis

ekipleri tarafından yakalanarak etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan zanlı, polis merkezine götürülürken, yaralı şahıs ise cep telefonu ile aradığı ağabeyinden, "Alo abi silahla beni vurdular çabuk gel" diyerek yardım istedi. Yaralı, daha sonra olay yerine gelen ambulansla Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

MERSİN'DE SİLAHLI KAVGA: 1 YARALI
MERSİN'DE SİLAHLI KAVGA: 1 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 16:22:00
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 17:15:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?