30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Ali Ergezer yeniden başkan

ALİ ERGEZER YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Mersin'in Tarsus İlçesi Ziraat Odası Başkanlığına yeniden Ali Ergezer seçildi.

Tarsus Ziraat Odası, 22. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı yaptı. Tarsus Ziraat Odası toplantı salonunda yapılan genel kurulda Başkan Ali Ergezer ile Yusuf İzzettin Çetin'in listeleri yarıştı. 189 delegenin 150'sinin oyunu alan Ali Ergezer, yeniden başkan seçildi. Yusuf İzzettin Çetin ise 39 oyda kaldı

Başkan Ergezer, 14 yıldır yaptığı başkanlık görevini layıkıyla yerine getirdiğini dile getirerek, köylü ve çiftçilerin büyük destekleri ve ısrarları üzerine tekrar aday olduğunu söyledi. Ergezer, "Amacımız; çiftçimizin dertlerini, sorunlarını ve sıkıntılarını çözmek. Bunun için büyük gayret ve çaba sarf ediyoruz. Bu kutsal ve meşakkatli hizmet yolunda bize destek veren tüm çiftçilerimize yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Tarsus Ziraat Odasının yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

"Ali Erdem, Zekeriya Boran, Ali Tunalı, Ali Batır, Abdulmuttalip Sarı, Dilaver Oya, Hüseyin Boro, Orhan Cambolat, Fahri Keleş, Halil Sarı, sedayi Ertan, Mustafa Bayır, Yaşar Abbak, İsmail Haluk Tekeli, Murat Aytaş, Yakup Çayan, Veli Coşkun, Tahsin Kızıltoprak, Ali Haydar Tükmen ve Yılmaz Aktaş."

ALİ ERGEZER YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2011 Cumartesi 20:16:05
Güncelleme :7 Şubat 2011 Pazartesi 14:13:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?