3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

'Alışveriş Günleri' başladı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) öncülüğünde kentte 4 gün boyunca sürecek olan 'Alışveriş Günleri' başladı.

MTSO binası önünde Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu'nun gösterisi ile başlayan etkinliğe Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kadri Şaman, Büyükşehir belediye Başkan Vekili Erol Ertan ve MTSO üyeleri katıldı.

Etkinlik kapsamında gıdadan giyime, elektronikten beyaz eşyaya, kuyumculuktan mobilyaya kadar birçok sektörde indirimli satışlar yapan işletmeleri gezen Vali Aksoy ve MTSO üyeleri, gezi sırasında alışverişte yaptı.

Yumateks giyim firmasını gezerek fiyatlar hakkında bilgi alan Vali Aksoy, etkinlik kapsamında yüzde 50 indirim ile satılan 2 adet gömlek aldı. Normal fiyatı 118 YTL olan iki gömleğe indirim sayesinde 59 YTL alan Aksoy, fiyatların alışverişi teşvik edecek derecede düşük olduğunu ifade etti.

Alışveriş sırasında kısa bir açıklama yapan Aksoy, "İlimize Offshore yarışmalarını izlemek için gelen turistlere alışveriş imkanı sunmak adına böyle bir uygulama başlattık. Bu etkinlik sayesinde hem turistlere ucuz alışveriş imkanı sunuyor hem de Mersin'li esnafın işlerine hareketlilik getiriyoruz. 4 gün sürecek 'Alışveriş Günleri'nin amacına ulaşması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

 

.
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2008 Cuma 13:33:22
Güncelleme :6 Haziran 2008 Cuma 13:37:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?