5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Alkollü şahıs kendini yaktı

MERSİN'DE ALKOLLÜ ŞAHIS KENDİNİ YAKTI

Mersin'de iş yerinde alkol aldığı için ağabeyi ile tartışan bir kişi, üzerine benzin dökerek kendini yaktı. Ağır yaralanan şahıs, hastaneye kaldırılarak tedavi altında alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Yalınayak Mahallesi'nde bulunan Karataş Taş Fabrikası'nda meydana geldi. Şantiyede nöbet tuttuğu sırada alkol aldığı ileri sürülen Hasan Karataş (38), iş yerine gelen ağabeyi Ahmet Faruk Karataş ile bu yüzden tartışmaya başladı. Ağabeyinin iş yerinde alkol aldığı için azarladığı Hasan Karataş, iş yerinde bulunan benzini üzerine dökerek ateşledi. Alevler içinde kalan şahsa, ağabeyi müdahale etti. Üzerindeki ceketi çıkararak yanan kardeşini söndüren Ahmet Faruk Karataş, polisi

arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Hasan Karataş, tedavi altına alındı. Belden yukarısı feci şekilde yanan şahsın, sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi. Bu arada, kardeşini söndürürken elinden hafif şekilde yaralanan Ahmet Faruk Karataş ise ayakta tedavi gördü.

Öte yandan, bugün öğle saatlerinde kız arkadaşı ile yaptığı tartışma sonrası, Natık Karadeniz Polis Merkezi önünde üzerine benzin dökerek kendini yakan Murat E.'nin (27) de sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, şahsın Toros Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2009 Cumartesi 16:05:00
Güncelleme :28 Kasım 2009 Cumartesi 17:15:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?