5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

ALSUBİR başkanı güven tazeledi

Mersin'in Erdemli ve Silifke ilçelerine bağlı belde ve köylerin oluşan 88 üyeli Aksufat-Limonlu Havzası Su Yönetim Birliği (ALSUBİR), tüzük gereğince birlik olağan genel kurul toplantısını yaptı.

Birlik merkezinin bulunduğu Limonlu Beldesi'nde belediyeye ait spor tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya en yaşlı üye Erdemli Küstülü köyü muhtarı Refik Mutlu başkanlık etti.

Toplantıya katılan Silifke Kaymakamı Ahmet Beyoğlu Erdemli ve Silifke ilçelerinin iki kardeş ilçe olduğunu belirterek, “Bu birliğin kuruluşunda büyük emeği olan Erdemli eski Kaymakamlarından İsmail Demirhan’a öncelikle teşekkür ediyoruz. Bu gün yapılacak seçimde birliğe yönetiminde yer alacak arkadaşlara da başarılar diliyoruz” dedi.

Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe de bu yaz herhangi bir su sıkıntısının yaşanmamasını umut ettiklerini, yağışların beklentilerin üzerinde olmasının da sevindirici olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından 88 üyeden 81’inin oy kullandığı seçimde Silifke Şahmurlu Köyü Muhtarı Enver Taş 40 oy, Erdemli Hüsametli köyü muhtarı Hüseyin Doğan 39 oy alırken, 1 oy boş çıktı , 1 oyda geçersiz sayıldı.

Bu sonuçla ALSUBİR’e 2. kez başkan olan Taş, üyelere hitaben bir de teşekkür konuşması yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 14:26:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?