5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Alt yapı çalışmaları sürüyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde alt yapı çalışmaları aralıksız sürerken, çalışmalara vatandaşların da destek verdiği bildirildi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, göreve başladıkları ilk günlerde yaptığı açıklamada, “Erdemli'yi el ele güzelleştireceğiz” dediğini hatırlatarak, bunun da meyvelerinin alınmaya başladığını söyledi.

Gelişmelerin sevindirici olduğunu ifade eden Tollu, "Her şeyden önce ilçemizde, bir birlik ve beraberlik olgusu yerleşmiştir. Hem belediye olarak hem de vatandaş olarak tek bir şeyin etrafında toplanmış bulunmaktayız. Bunun adı Erdemli'dir. Çünkü Erdemli hepimizin ortak sevdasıdır" dedi.

Erdemli'nin bir çok sorununun olmasının kendilerini üzdüğünü, bu sorunların acil çözüm beklediğini dile getiren Tollu, "İlk olarak yıllık 4 bin lira gibi komik bir rakama kiralanan asfalt şantiyemizi geri aldık. Kendi asfaltımızı kendimiz üretiyoruz. Aynı şekilde parke taş, bordür ve yağmur oluklarımızı da kendimiz üretiyoruz. Gelirlerimizi arttırdık. Ardından belediyemize iş makineleri satın aldık. Hedefimizi koyduk ve 7 koldan Erdemli'yi sarmamız gerekliydi. İşe başladık. Bu esnada bazı duyarlı vatandaşlarımız bizlerle yaptığı görüşmeler neticesinde, iş makinelerini bedelsiz olarak belediyemize tahsis edebileceklerini ifade ettiler. Bunlar sevindirici gelişmeler elbette. Çünkü insanlarımızın, bizim çalışmalarımızı taktir etmeleri ve yardımcı olmaları çok önemli. Sadece iş makineleri ile değil, bir çok konuda her vatandaşımızın desteğine ihtiyacımız var. Bize verecekleri bir moral bile çok büyüktür. Gelip eksiklikleri, yapılması gerekenleri ve fikirlerini bizlere iletebilirler" diye konuştu.

Tollu, belediye hizmetlerine yardımcı olan vatandaşlara teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 20:30:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?