5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Anamur 29 Ekim'e hazır

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

Anamur Kaymakamı Haluk Şimşek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın coşkuyla kutlanması için bütün hazırlıkların tamamlandığını bildirdi.

Bu yıl Cumhuriyet Bayramı'nın 86'ncı yıldönümünün kutlanacağını hatırlatan Şimşek, kutlamaların Anamur'da 28 Ekim 2009 Çarşamba günü saat 13.00'da başlayacağını, 29 Ekim Perşembe günü saat 24.00'da kadar devam edeceğini söyledi.

Çarşamba gününden itibaren kamu kurum ve kuruluşlara ait binalar ile konutların, cadde ve sokakların, işyeri ve meydanların, tören alanlarının bayraklarla, Atatürk posteri ve fotoğraflarıyla donatılacağını, eğitim ve öğretim kurumlarının süsleneceğini belirten Şimşek, “Büyük Önder Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetin kuruluşunun 86'ncı yıldönümünü coşkuyla kutlayacağız. İlk tören, 28 Ekim Çarşamba günü saat 13.00'de Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması ile başlayacak. Çelenklerin sunulmasında hazır bulunacak olan kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri ve temsilcilerinin, siyasi parti yöneticileri ve dernek temsilcilerinin uygun kılık ve kıyafetleriyle saat 12.30'a kadar tören alanında yerlerini alacaklardır. Kutlamalara tüm Anamur halkının katılmasını istiyorum” dedi.

Kutlamaların 29 Ekim Perşembe günü Anamur Şehir Stadyumu'nda devam edeceğini kaydeden Şimşek, şehir stadyumundaki törenin ardından aynı günün akşamı saat 19.00'da Muzlu Kavşak'ta Fener alayı düzenleneceğini söyledi. Şimşek, bu arada bayram süresince, kent içindeki huzur ve asayişin, Emniyet Müdürlüğü koordinatörlüğünde belediye zabıtası ile müştereken sağlanacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2009 Cumartesi 14:01:05
Güncelleme :24 Ekim 2009 Cumartesi 14:58:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?