5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Anamur Belediye Meclisi toplandı

Anamur Belediyesi Temmuz ayı olağan toplantısı, Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'nin başkanlığını yaptığı toplantıya, 2 belediye encümen üyesi hariç diğerleri katıldı. Açılış konuşması ve yoklamanın ardından Haziran ayı Meclis toplantısında alınan kararların, karar suretleri meclis üyelerine dağıtıldı. Ardından 5 asil, 5 yedek üye ile Çiftçi Mallarını Koruma ve Çiftçi Mallarını Denetleme Heyeti kuruldu.

Toplantıda, Belediye Meclisi'nin daha önce aldığı kararla Suphi Alp'e verilen yetki, Belediye Başkanı Mehmet Türe'ye verilerek yetkili kılınmasına ve Meclis kararıyla alınan tüm işlemlerin devam etmesine oy birliğiyle karar verildi. Yeşilyurt Mahallesi Anamur Lisesi'nin alt tarafına düşen Anamur Belediyesi'ne ait iki ayrı parselli arazinin, birinin müteahhide verilmesine, bunun karşılığında diğer arsaya müteahhit tarafından öğrenci yurdu yaptırılması teklif edildi. Müteahhitle görüşmek üzere karar Ağustos ayına ertelendi.

Gündemde bulunan 6, 7, 8 ve 9. maddeler ise, İmar Komisyonu'nun çalışmalarını yapması ve rapor haline getirmesi için ertelendi. Ayrıca, mücavir alanına giren Bozdoğan köyü yolunun 4 kilometrelik bölümüne asfalt yapılmasına karar verildi. Bunun yanında 31 Mayıs 2009 tarihinde yayınlanan norm kadro ilke ve standartlarında değişiklik yapılmasına dair yönetmelik hükümlerine göre kadroların yeniden düzenlenmesi ve bazı kadrolarda öğrenim durumuna göre derece değişikliği yapılmasıyla ilgili karar alındı.

Ruhsat Müdürlüğü'nün ödeneklerinin de, Destek Müdürlüğü'ne aktarılmasına karar verildi. Özel otopark ücretlerinin yeniden belirlenmesi kararı ise Ağustos ayına ertelendi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 11:53:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?