4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Anamur'da trafik kazası: 2 ölü

MERSİN'in Anamur İlçesi'nde, iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı. 

Kaza, bu akşam saat 23.00 sıralarında D-400 Karayolu Anamur Bozdoğan Köyü yakınlarında meydana geldi. Antalya'dan Silifke'ye gitmekte olan Ahmet Genç yönetimindeki 07 GG 663 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Mersin'in Bozyazı İlçesi'nden Anamur'a gitmekte olan İsmet Doğan'ın kullandığı BÜDMWIS 44 Alman plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Ahmet Genç'in eşi Fatma Genç ile ismi öğrenilemeyen bebeği yaşamını yitirirken Ahmet, Osman ve Süleyman Genç ile diğer otomobilde bulunan İsmet ve Hasan Doğan yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağırılan ambulanslarla Anamur Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Kazada ağır yaralanan Osman Genç, Anamur Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tedavisinin ardından Alanya Başkent Hastanesi'ne sevk edildi.

Araç içerisinde sıkışan Fatma Genç ve çocuğunun cesedi, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2006 Cumartesi 10:34:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oğuz IP: 88.232.121.xxx Tarih : 5.01.2007 15:49:28
antalya-mersin karayoluun en güzel olduğu 3-5 km lerden birinde kaza yapıyorlar eskden yollara suç bulurduk ama asıl suçlu içimizdeki canavar. egomuz trafikte tatminsiz bir canavar