5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Anamur'da yaz kursları başlıyor

Mersin'in Anamur ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi tarafından yaz döneminde 16 kurs açılacağı bildirildi.

Anamur Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Ceren, 1 Temmuz 2009 tarihi itibariyle yeni kursların açılacağını ve 31 Ağustos'a kadar devam edeceğini söyledi.

Ceren, şu anda Halk Eğitim Merkezi'nde bilgisayar, arıcılık ve klasik masaj elemanı yetiştirme kurslarının uygulamalı olarak sürdüğünü, 1 Temmuz tarihi itibarı ile gelen talepler doğrultusunda okuma yazma kursu, bilgisayar operatörlüğü işletmenliği, bilgisayar bakım onarım, yabancı dil eğitimi, enstrüman öğretimi, karate-tekvando, halk oyunları, satranç, beden dili iletişim teknikleri, güzel konuşma- diksiyon, emlak komisyonculuğu, resim ve Türk Halk Müziği Solfej Eğitimi kurslarının açılacağını bildirdi.

Ceren, "Yetişkinlerin ilgi, istek ve ihtiyaçları doğrultusunda mesleki, sportif, sosyal ve kültürel alanda kurslar düzenleneceğiz. Bunun yanı sıra çocukların da yaz tatilini yabancı dil ve enstrüman kurslarıyla değerlendirebilecekler. Talebe göre yeterli kursiyer sağlandığı takdirde ek kurslarımızı açacağız" dedi. Ceren, kurs kayıtlarının yaz dönemi boyunca devam edeceğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 12:06:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?