2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Annesi gözlerinin önünde öldü!-VİDEO

Mersin'in Erdemli ilçesinde Eylül ayında bir otomobilin, bir kadına çarparak ölümüne neden olduğu kaza anı görüntüleri ortaya çıktı.


Edinilen bilgiye göre, Erdemli PTT binası karşısında 11 Eylül 2008 Perşembe günü Mersin-Antalya D-400 karayolunda üzerinde meydana gelen trafik kazasında Tayfur Ç. (28) yönetimindeki 34 DB 4299 plakalı otomobil, Münevver Tok (44) adlı kadına çarpmıştı. Kazada ağır yaralanan Tok, önce Erdemli Devlet Hastanesine ilk müdahalesinin ardından da Mersin Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.


Postaneye telefon faturası yatırmak amacıyla yolun karşısına geçmek için bekledikleri sırada küçük kızı Duygu ile birlikte kazaya tanık olan Münevver Tok'un eşi Mehmet Tok, kaza sonrası büyük bir şok yaşamış ve gözleri önünde annesinin asfalt zemine düşmesini izleyen 5 yaşındaki Duygu ise hıçkırıklara boğulmuştu. Ağır yaralanan Münevver Tok, kazadan bir gün sonra tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirmişti.


Aylar sonra bir firmanın güvenlik kamerası tarafından yolu karşıdan karşıya geçmek isteyen Münevver Tok'a otomobilin çarpma anı saniye saniye kaydedildiği ortaya çıktı.

 

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 17:03:14
Güncelleme :1 Ocak 2009 Perşembe 11:38:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?