5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Annesini boğmaya kalktı

Mersin'de işsiz genç, para yüzünden tartıştığı annesini boğmaya kalktı. Olaydan sonra annesinin durumunu öğrenmek için geldiği hastanede yakalanan K.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 

İddiaya göre, Toroslar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, uzun süredir iş aramasına rağmen bulamayan garson K.G. (18), Bodrum'a gitmek için annesi Emine G.'den yol parası istedi. Annesinin "Sana verecek beş kuruşum yok, Bodrum'da ne işin var?" demesi üzerine bir anda çılgına dönen K.G., eline geçirdiği ipi annesinin boğazına dolayarak boğmaya kalkıştı.


Annenin çığlıklarına koşan komşuları eve gelerek, Emine G.'yi oğlunun elinden kurtardı. Ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan anne, tedavi altına alındı. Hastanedeki tedavisi sırasında kendine gelen Emine G., polise verdiği ifadesinde, "Benden 2 bin lira para istedi. Bende bu kadar paramızın olmadığını, burada bir iş bulup çalışmasını istedim. Bir anda eline aldığı ipi boğazıma geçirerek sıkmaya başladı" dedi. Hastanede gözyaşlarına boğulan anne, oğlundan şikayetçi olduğunu söyledi. Olaydan
sonra annesinin sağlık durumu merak ederek hastaneye gelince yakalanan K.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 15:58:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?