4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

AÖL, 2. mezunlarını verdi

Erdemli Anadolu Öğretmen Lisesi bu yıl 2. mezunlarını verdi. 296 öğrencinin eğitim gördüğü lisede 72 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

Mezuniyet dolayısı ile okul bahçesinde bir tören düzenlendi. Törenin açılış konuşmasını yapan Erdemli Anadolu Öğretmen Lisesi Müdür Yardımcısı Ulvi Serin, 2. mezunları vermenin mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, “2004 yılında açılan okulumuzun geçen yıl ilk mezunlarımızı vermiştik. Öğrencilerimiz imkansızlıklar içerisinde birçok başarılar elde ettiler. 72 mezunumuzdan 61’i üniversiteye yerleşti. ÖSS Türkiye 7.’si, 18.’si ve 33.’sü okulumuzdan çıktı” dedi.

Geçen yıl ÖSS’deki başarıların 2. mezunlara büyük bir sorumluluk yüklediğini ifade eden Serin, “Zirveye çıkmak zor, zirvede kalmak ise çok daha zordur. Sizlerin, okulumuzun ÖSS’deki başarısını daha da üst seviyelere çıkaracağınızdan şüphem yoktur. Sizlerle gurur duyuyoruz, mutluluğunuzu paylaşıyoruz ” diye konuştu.

Öğrenciler adına konuşan Yunus Emre Gürtürk ise “Kendim ve dönem arkadaşlarım adına diyorum ki, hiçbir öğretmenimizin hiçbir büyüğümüzün gözü arkada kalmasın. Bizler vatanını milletini seven, kendine ve çevresine faydalı bireyler olacağız. Hiç kimsenin bizim üzerimizdeki emeği boşa gitmeyecektir” dedi.

Okul birincisi Şüheda Ersöz mezuniyet kütüğüne adını çakmasının ardından öğrenciler mezuniyet fidanı dikerek, toplu fotoğraf çektirdiler.Kep töreninde ise öğrenciler ve aileleri büyük sevinç yaşadı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 13:11:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?