30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Araç sürücülerine turizm eğitimi

SİLİFKE'DE TAŞIMA KOOPERATİFLERİNİN ARAÇ SÜRÜCÜLERİNE TURİZM EĞİTİMİ

Silifke Kaymakamlığı'nın desteğiyle Silifke Müzesi'nde düzenlenen taşıma kooperatiflerine ait araç sürücülerine yönelik eğitim semineri sona erdi. Seminere katılan beş kooperatiften 106 araç sürücüsüne müzede düzenlenen törenle katılım belgesi verildi.

Silifke Kaymakamlığı'nın organizatörlüğünde taşıma kooperatiflerine ait araç sürücülerine yönelik düzenlenen eğitim semineri tamamlandı. Seminer, Silifke Kooperatifi, Taşucu Kooperatifi, Has Kooperatifi, Köy Kooperatifi, Öğrenci Öğretmen Kooperatifi ve Minibüsçüler Derneği'nin işbirliği ve katkılarıyla Silifke Müze Müdürlüğü tarafından 18-27 Mayıs 2011 tarihlerinde Silifke Müzesi'nde gerçekleştirildi.

Eğitim seminerinde 106 sürücüye, "Kültür ve Doğa Varlıklarımız ile Kültürel ve Doğal çevrenin tanıtımı, tarihsel geleneksel çevreler ile doğa varlıkları ve bunların oluşturdukları çevrelerin korunmasını gerektiren gerekçelerin kültür ve doğa varlıklarının değerlerinin neler olduğu, kültür ve doğa varlıklarını tehdit eden tehlikeler ile koruma yöntemleri, ilgili mevzuat, kültür turizmi" konularında bilgiler verildi.

Silifke'deki taşıma kooperatiflerine ait araç sürücülerinin eğitim programına katılanlara ise müze toplantı salonunda düzenlenen törenle Kaymakam Fatih Damatlar tarafından katılım belgeleri verildi.

Törende konuşan Silifke Müze Müdürü İlhame Öztürk, gösterdikleri duyarlılıktan dolayı sürücülere teşekkür etti.

Törene Silifke Kooperatifi Başkanı Ünal Ünüvar, Sim Kooperatifi Başkanı Musa Uslu ile diğer kooperatiflerin temsilcileri ile sürücüler katıldı.

SİLİFKE'DE TAŞIMA KOOPERATİFLERİNİN ARAÇ SÜRÜCÜLERİNE TURİZM EĞİTİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2011 Çarşamba 12:23:03
Güncelleme :15 Haziran 2011 Çarşamba 13:54:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?