5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Artık denizde kulaç atacaklar

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen; 'Yüzme Kursu'nun ilk etabı tamamlandı. Kursla birlikte toplam bin 100 çocuğun yüzme öğrendiği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü tarafından Macit Özcan Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen kursa katılarak başarılı olan çocuklara düzenlenen törenle sertifikaları takdim edildi. Burada konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, yüzmenin en iyi spor olduğunu vurgulayarak herkesin yüzme öğrenmesi gerektiğini dile getirdi.

Macit Özcan, her yıl düzenlemiş oldukları kursların bugün gelinen noktada geleneksel hale getirildiğini ifade ederek, bu yılki kurslarınsa 3 ayrı etapta gerçekleştirileceği bilgisini verdi.

Açılan yüzme kurslarıyla birlikte 5 bin kişiye yüzme öğretmeyi hedeflediklerine dikkat çeken Özcan, "Velilerimize çocuklarını ve yakınlarını bu kursa getirdikleri için teşekkür ediyorum. Yüzme, bana göre sporların en iyisi. Herkesin yüzmeyi öğrenmesi gerektiğine inanıyorum" dedi. Konuşmaların ardından ise kurs sonu yarışmalarında kendi yaş gruplarında dereceye giren kursiyerlere sertifikaları Macit Özcan, Mersin Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Erol Ertan ve Büyükşehir Belediyespor Başkan Vekili Nejat Keykubat tarafından takdim edildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 15:41:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?