4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Aşıkların katil zanlısı yakalandı

ÖLDÜRÜLEN AŞIKLARIN ŞÜPHELİLERİNDEN BİRİ YAKALANDI

Mersin'in Tarsus ilçesinde, birbirini seven ve kaçarak Gaziantep'e giden aşık teyze çocuklarını öldüren şüphelilerden biri yakalandı.

Teyzesinin kızı 22 yaşındaki Özlem Çınar ile 23 yaşındaki Mahmut Erdemli'nin Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 15 bıçak darbesiyle öldürülme olayına karışan Özlem Çınar'ı Mersin'in Tarsus ilçesine getirilip ağaca asarak öldürme olayına karışan şüphelilerden Ramazan Y. (30), Tarsus polisi tarafından yakalandı.

Hakkında yakalama emri bulunan Ramazan Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tarsus ilçesinde oturan evli Mahmut Erdemli, teyzesinin kızı evli ve 2 çocuklu Özlem Çınar ile iddiaya göre 21 Şubat'ta kaçarak Gaziantep'e geldi. Gaziantep'te bir tanıdıklarının evinde yaşamaya başlayan Mahmut Erdemli ve Özlem Çınar'ın kaldığı yer aileleri tarafından saptandı. Gaziantep'e gelen Özlem Çınar'ın akrabaları, konuşma bahanesiyle Mahmut Erdemli'yi 33 PY 323 plakalı otomobile alarak Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun 5'inci kilometresindeki üst geçide götürdü. İddiaya göre, Mahmut Erdemli burada

15 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Olaydan sonra yakalanan Özlem Çınar'ın 15 yaşındaki erkek kardeşi A.Ç., cinayeti namus meselesi yüzünden işlediğini itiraf etti.

Cinayetten bir gün sonra Özlem Çınar'ın cesedi, Şahin Mahallesinde ağaca asılı ve intihar süsü verilmiş halde bulunmuştu.

ÖLDÜRÜLEN AŞIKLARIN ŞÜPHELİLERİNDEN BİRİ YAKALANDI
ÖLDÜRÜLEN AŞIKLARIN ŞÜPHELİLERİNDEN BİRİ YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2010 Salı 13:13:04
Güncelleme :20 Temmuz 2010 Salı 14:17:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?