4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Aşk kaçamağı ölümle bitti

AŞK KAÇAMAĞI ÖLÜMLE BİTTİ

Mersin'de özel bir hastanede çalışan hemşire, aynı hastanede ambulans şoförü olarak çalışan evli ve 1 çocuk babası erkek arkadaşının 8. kattaki evinin penceresinden atlayarak intihar etti.

Olay, Mezitli ilçesi Merkez Mahallesi 2058 Sokak üzerinde bulunan Dizgül Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, özel bir hastanede hemşire olarak çalışan A.A., gece geç saatlerde bir süredir birlikte olduğu aynı hastanenin ambulans şoförü F.T.'nin evine geldi. İki arkadaş burada yalnız iken, eve bir süre sonra F.T.'nin babası M.T. ile annesi E.T. geldi. Anne-babanın eve gelmesi ile birlikte tartışma yaşandı. Anne, oğlundan evdeki bu durum karşısında açıklama isterken, yaşanan tartışmalardan bunalan genç hemşire, 8. katın penceresinden atlayarak intihar etti.

Sitenin bahçesine düşen A.A. olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ise, evde inceleme yaparken, olayın tanıklarından bilgi aldı. Genç hemşirenin cesedi Cumhuriyet Savcılığı'nın yaptığı incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili olarak hemşirenin erkek arkadaşı F.T. ile birlikte, F.T.'nin anne ve babasını gözaltına aldı.

Ambulans şoförü F.T.'nin evli ve 1 çocuk babası olduğu, eşinin de bir süredir Hollanda'da bulunduğu öğrenildi.

AŞK KAÇAMAĞI ÖLÜMLE BİTTİ
AŞK KAÇAMAĞI ÖLÜMLE BİTTİ
AŞK KAÇAMAĞI ÖLÜMLE BİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2010 Pazar 12:08:03
Güncelleme :14 Mart 2010 Pazar 12:49:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?