8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Aşk yuvasına namus baskını

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, 16 yaşındaki C.D., takip ettiği ablası 17 yaşındaki R.D. ile sevgilisi 19 yaşındaki Muhammed Gümüştaş'ın buluştuğu evi bastı. Tabancayla ateş ettiği Gümüştaş'ı öldüren C.D., ablasını da bıçaklayarak ağır yaraladı. 

Ailesiyle birlikte Şanlıurfa'dan Tarsus'a göç eden ve Fahrettinpaşa Mahallesi'nde oturan C.D., sevgilisi olduğunu öğrendiği ablası R.D.'yi gezmeye gitmek için evden çıkınca takip etmeye başladı. R.D., aynı mahalledeki bir eve girip, burada sevgilisi Muhammed Gümüştaş ile buluştu. Ablasının ardından evi basan C.D., Gümüştaş ile tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine C.D., üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancayı çekerek Gümüştaş'a ateş etti. Ardından da ablası R.D.'yi bıçaklayarak kaçtı.

Gümüştaş olay yerinde ölürken, ağır yaralanan R.D., silah sesleri üzerine eve gelenler tarafından 70'nci Yıl Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hayati tehlikesi bulunan R.D., yoğun bakıma alındı. 

Bir süre sonra C.D., olayda kullandığı tabanca ve bıçakla, polise teslim oldu. Soruşturma başlatan polis, adı açıklanmayan 2 kişiyi daha gözaltına aldı.

milliyet
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2007 Salı 16:42:09
Güncelleme :30 Mayıs 2007 Çarşamba 11:41:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rüya akın IP: 85.106.255.xxx Tarih : 30.05.2007 01:14:41
mersinde mersinli kaldımı ilginç yani ! Mersinde mersinli kalmadı ve heryeri doğudan göçmüş aşiretlerle dolu malesefki her geçen gün daha da kötüye gidiyor .Türkiyedeki en fazla yeşil kartlıda mersinde